Bidfood is de groothandel voor foodprofessionals en bedient hiermee drie verschillende markten: de restauratieve markt (restaurants), de fastfood markt (snackbars en cafetaria’s) en de zorg markt (zorginstellingen als bejaardenhuizen, ziekenhuizen, woongroepen etc.)
Naast de standaard diensten wil Bidfood een loyaliteitsprogramma opzetten waarmee de klanten kunnen profiteren van exclusieve voordelen, gemak en persoonlijk advies. Aan ons de vraag om een passende naam te bedenken en daarbij een campagne te ontwikkelen. 
Bidfood Ease
De horeca is hard werken. Dat wist je toen je eraan begon. Toch zou het leuk zijn om soms de leuke extra’s te krijgen die je verdient, maar sparen kost veel tijd en daar heb je al zo weinig van. Zou het fijn zijn als dat anders kon? Bidfood heeft daar een oplossing voor. We gaan horecaondernemers regelmatig verrassen met extra’s zoals cadeautjes, workshops en feestjes zonder dat zij er iets voor hoeven te doen. Ze doen immers al genoeg, dus Bidfood vindt dat ze het verdienen om verwend te worden! Daarom presenteren wij: Bidfood Ease.
Bij Bidfood Ease is een loyaliteit programma waarbij je gemakkelijk leuke extra’s ontvangt, zoals gifts, cursussen, feestjes en advies.
Om dit te laten zien aan de vaste klanten van Bidfood komt deze advertentie in de Appetizer, het magazine van Bidfood. Ook krijgen de klanten direct mails met uitnodigen waarin de leuke actie wordt benoemd. Daarnaast komen de uitingen op de social pagina’s van Bidfood. Zo bereiken we een grote groep. Met deze uitingen benadrukt Bidfood dat het aanmelden voor het loyaliteitsprogramma niks extra’s kost, het is in één handomdraai gebeurd. 
Bidfood Ease: sparen was nog nooit zo gemakkelijk!
Back to Top