Mora heeft een nieuw product: De vega frikandel. De favoriete snack van elke Nederlander: maar nu vegetarisch. Ideaal voor iedereen die eens wat minder vlees wil eten, maar toch die lekkere frikandel willen hebben.
Nu is het zo dat veel frikandellen eters, noem ze maar de ‘echte’ frikandellen fans, nog al stellig zijn tegenover de vega versie. Ze noemen dit geen échte frikandel. En zullen deze dan ook NOOIT eten.
Cora & Flora van Mora gaan ze uitdagen en ervoor zorgen dat ze bijdraaien: wij gaan ervoor zorgen dat ze wél die vega versie gaan eten. Door hun een challenge te geven waarbij je de echte frikandelfans gaat testen, namelijk de Frikandel Roulette. Je krijgt 6 frikandellen, met je vrienden in een café of koopt een doos in de supermarkt. Een hiervan is vegetarisch, maar kom jij erachter welke?
Door deze challenge willen mensen bewijzen dat zij er echt wel achter komen welke het is. Maar hierdoor hebben ze toch al een eerste kennismaking gehad met de vega-frikandel. De challenge zorgt ervoor dat ze toch proeven dat deze vega-frikandel eigenlijk best lekker is. Het geeft ze een positievere kijk op de vega versie.
Back to Top