Bever inspireert mensen om actief buiten te zijn en het maximale uit zichzelf te halen. Ze gaan naar buiten om te fietsen, klimmen, skiën, wandelen en nog veel meer. Voor deze activiteiten beschermen mensen zich al goed, maar vergeten daarbij 1 belangrijk ding. Zonbescherming. Dit is gek. De meest voorkomende kanker is namelijk huidkanker. 
 ‘Beschermd eropuit’ een sub campagne van ‘Buiten Begint Bij Bever’. Deze campagne laat de buitenmens bewust inzien dat zonbescherming bij een goede uitrusting hoort.
Een goed moment om bekendheid te creëren voor zonbescherming is tijdens de Vierdaagse in Nijmegen. Er zijn veel lopers die zich al goed beschermen, maar bijna elk jaar zijn het warme en daardoor moeilijke omstandigheden. Bever kan dus op velen manieren bij dragen aan het beschermen van de lopers. Één daarvan is de uitrusting verbeteren, met bijvoorbeeld een hoedje. 
Aan het eind van iedere wandeldag staat Bever bij de finish speltjes uit te delen. De deelnemers waarvan de zonbescherming juist was worden hiermee beloond. 
Hoedje voor zonbescherming
Hoedje voor zonbescherming
Herinnering juiste zonbescherming. Foto: Piroschka van de Wouw
Herinnering juiste zonbescherming. Foto: Piroschka van de Wouw
Speldje voor de juiste zonbescherming
Speldje voor de juiste zonbescherming
Back to Top