Voor veel jonge meiden lijken hun sport dromen ver weg. Het is moeilijker om groot te dromen voor deze meiden, want de mogelijkheden liggen nu eenmaal niet zo vaak binnen handbereik. Echter heeft dit ze nooit gestopt om groot te durven dromen.
ABN AMRO gaat deze dromen omzetten in een haalbare doelen met Droomdoel. Droomdoel is een serie-format voor online kanalen waarin ABN AMRO helpt om deze doelen te gaan bereiken. Dit doen zij door middel van een topsportster te koppelen aan een ‘dromer’.
Stel je droom is om de beste penalty schieter ter wereld te worden, dan is je doel dus ‘er nooit meer één missen’, een doel om naar toe te werken kan dan zijn: 10 van de 10 scoren. Als het doel is vastgesteld zorgt ABN Amro ervoor dat de beste penalty schietster van het Ajax vrouwen team je komt helpen, je traint samen en wordt begeleid. Alles om het doel te behalen.
In één aflevering wordt er gefilmd hoe de dromer verast wordt door haar ‘grote’ voorbeeld, hoe ze samen trainen, hoe zwaar het is en volgen we alles op de voet. Vervolgens gaan we zien hoe ze ervoor staat door een tussenmeting, en dan zien we de laatste stappen om het einddoel te behalen. En als afsluiter natuurlijk, het einddoel: de 10/10.
Back to Top